Csak a te véleményed számít

2014. április 22. Írta: Rádó Zsófia Nincs hozzászólás
Kategóriák: Önismeret

Naponta csinálunk nagyszerű dolgokat, amiket soha senki nem fog észrevenni – szóvátenni. Azért ne hagyd abba semmiképp, mert igazából csak a te véleményed számít.

Döntéseket hozunk, kiállunk dolgok mellett-ellen, hitelesek és őszinték vagyunk, ez a folyamat, amelyet úgy hívunk: az életem. Közben rengeteg dolgot teszek azért, mert azt gondolom róla, hogy az a jó, úgy a jó, én abban hiszek. Ezeknek a dolgoknak az zöme sokaknak fel sem tűnik, mások elítélik, megint mások szó nélkül hagyják. 

goose-15030_640

De te azért ne hagyd abba azokat a dolgokat, amik neked számítanak, amik neked fontosak, mert nem kapsz rájuk elismerő visszajelzést. Ha azt látod, hogy a világot hidegen hagyja a fáradozásod akkor se tántorodj meg, hiszen végülis egyedül a te véleményed számít.

Te tudod, hogy amiben hiszel miért van úgy, amit helyesnek látsz miért van úgy, és amit fontosnak találsz miért van úgy: azért, mert a saját véleményed, hited, értékrended miatt vagy az, aki vagy. Az egész életed, minden pillanatod, döntésed rólad szól, az a te üzeneted a világnak. Ne add fel a dolgaidat csak azért, mert mások nem ismerik el, megkérdőjelezik vagy vitatják. 

Legyél az az ember, aki lenni akarsz.

Nem azért, hogy azért elismerést kapj. Magadért. És azért, mert a te véleményed számít.

Hozzászólások

Szólj hozzá!